Reden und Interviews / Joachim Gauck. [Hrsg. Bundespräsidialamt]

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:Gauck, Joachim
Format: Book
Language:German
Published:Berlin, 2013-
Contents/pieces:5 records
Table of Contents
Reden und Interviews / Joachim Gauck. [Hrsg. Bundespräsidialamt]. -
Bd. 1. 18. März 2012 - 17. Januar 2013 / Joachim Gauck. [Red.: Alexander Dennebaum]. -2013. - 448 S. : Ill. -
Bd. 2. 22. Januar 2013 - 16. Januar 2014 / Joachim Gauck. [Red.: Silke Bittkow]. -2014. - 512 S. : Ill. -
Bd. 3. 24. Januar 2014 - 13. Januar 2015 / Joachim Gauck. [Red.: Silke Bittkow]. -2015. - 492 S. : Ill. -
Bd. 4. 27. Januar 2015 - 20. Januar 2016 / Joachim Gauck. [Red.: Silke Bittkow]. -2016. - 507 S. : Ill. -
Bd. 5. 26. Februar 2016 - 22. März 2017 / Joachim Gauck. [Red.: Silke Bittkow]. -2017. - 469 S. : Ill. -